Slabeste in kilograme prin terapie cu raze infrarosii! Tratamentul corporal cu raze infrarosii este o metoda de slabit extrem de indragita, deoarece este singura terapie prin care pierzi radical in greutate, nu doar in centimetri.  Tratamentele cu raze infrarosii sunt non-agresive si non-invazive pentru organism, producand in schimb rezultate exceptionale in materie de slabit si pentru sanatatea organismului.

Raze infrarosii – ce sunt ele?

Razele infrarosii sunt o forma de energie electromagnetica emisa in mod natural de catre soare si fac parte din spectrul luminos invizibil pentru ochiul uman. Raze infrarosii generate artificial, identice cu cele ale Soarelui, ofera posibilitatea de a le folosi neconditionat si in orice moment al zilei.

Cum actioneaza razele infrarosii?

Razele infrarosii patrund 5-6 cm cm in tesuturi si actioneaza direct asupra celulelor grase.

Caldura foarte puternica generata de infrarosu topeste grasimile acumulate in exces de catre organism. Efectele tratamentului cu infrarosu sunt remarcabile: circulatia sangvina este mult imbunatatita, sistemul imunitar este fortifiat, corpul slabeste in kilograme si in centimetri.

Infrarosu ajuta la slabit

Metoda de slabit cu infrarosu este ideala pentru cei care au un stil sedentar dar si pentru cei care vor sa aiba un mai mare control asupra proprii greutati. Datorita caldurii patrunzatoare si in profunzime generate de raze infrarosii este activat procesul de lipoliza (arderea grasimilor). Se ard aproximativ 750 calorii in doar 30 minute de tratament cu raze infrarosii.

De ce raze infrarosii si nu sauna umeda?

Sauna clasica genereaza temperaturi de 90 grade Celsius si o foarte mare umiditate a mediului inconjurator, mai putin o transpiratie precisa si localizata a organismului. Tratamentul corporal cu infrarosu solicita din partea organismului o puternica transpiratie, deoarece aceste raze infrarosii actioneaza direct la nivelul tesuturilor si nu extern lor, ca in cazul saunei umede.

Raze infrarosii genereaza caldura focusata pe corp si nu pe aer, ca atare transpiratia provocata este formata din 30% grasimi si toxine, spre deosebire de doar 15% in cazul unei saune obisnuite.

Aparate cu terapie infrarosu

Tunel cu raze infrarosii No Celullite

La Keiko SlimSpa puteti efectua tratament cu raze infrarosii la acest tunel cu infrarosu– o adevarata sauna moderna, gratie careia se pot solutiona probleme ca obezitatea, celulita, problemele de fermitate si tonifiere a pielii.  Tunelul cu raze infrarosii No Cellulite permite incalzirea diferentiata a doua cupole de tratament si astfel regla temperatura pentru maxim de confort in timpul tratamentului de slabit si maxim de efecte de raze infrarosii. Culisarea celor doua cupole face ca intrarea in acest tunel cu infrarosu sa fie facila, permitand si combinarea terapiei cu infrarosu cu altele complementare: electrostimulare, impachetari anticelulitice sau tratamente de termosudatie.

Platforma cu infrarosu Infrared Galaxy

Pe aceasta platforma, modul de plasare al dispozitivelor de tratament cu raze infrarosii permite si tratarea persoanelor ce nu suporta spatiile mici (este cazul unei capsule sau tunel cu infrarosu). Terapia cu raze infrarosii este ideala si pentru folosirea combinata de raze infrarosii cu electrostimulare  sau impachetari anticelulitice. Platforma cu infrarosu Galaxy foloseste ultima tehnologie in materie de infrarosu. Este recomandata tuturor acelor persoane care doresc o slabire localizata, printr-o detoxifiere puternica, dar fara a suporta acea caldura adresata intregului corp, specific saunei clasice.

Capsula cu raze infrarosii SpaLine

La Keiko SlimSpa puteti efectua tratament cu raze infrarosii si la Capsula Spa Line – o solutie pentru slabit cu rezultate spectaculoase intr-un timp redus de tratament. Datorita ermetismului acestei capsule cu raze infrarosii, corpul va absorbi in pot optim energia razelor, obtinandu-se atat o slabire in greutate cat si in centimetri.

Efecte ale terapiei cu raze infrarosii:

  • Eliminarea completa si prevenirea celulitei prin diminuarea stratului adipos.
  • Reintinerirea organismului: tratamentul cu raze infrarosii accelereaza microcirculatia si  metabolismul. Corpul arata mai bine, se simte mai tonifiat.
  • Terapia cu raze infrarosii purifica sangele, imbunatatind aspectului pielii si redandu-i luminozitatea. Pielea se netezeste, pana si cicatricile sunt mai putin vizibile.
  • Imbunatatirea sistemului imunitar. Terapia cu raze infrarosii ajuta in procesul de vindecare natural al organismului prin cresterea numarului de celule albe in sange. Creste rezistenta la boli.
  • Terapia cu raze infrarosii reduce stresul generat de diferente de fus orar si insomnii. O singura sedinta de infrarosu cu cateva ore inainte de culcare va asigura un somn linistit, relaxant.

Impachetari anticelulitice si terapie cu raze infrarosii

Clasicele impachetari anticelulitice, fango, parargil au un efect dublat daca sunt folosite impreuna cu tratamentul cu raze infrarosii. Datorita temperaturii generate de infrarosu, produsele cosmetice vor penetra in profunzime si asigura un maxim de efecte.

Recomandari tratament infrarosu

La Keiko va recomandam imbinarea tratamentelor cu infrarosu cu sedinte de electrostimulare  pentru maximizarea rezultatelor.

Contraindicatii ale terapiei cu raze infrarosii:

  • Sensibilitate la caldura
  • Sarcina
  • Inflamatii sau vanatai majore, tumori
  • Varice
  • Diabet

Leave a Reply