Unul din elementele care îţi garantează tratamente anticelulitice cu rezultate OAU! fără bisturiu este revoluţionarul LLLT (laser soft). Deşi are rădăcini comune cu laserul chirurgical, nu trebuie confundat cu acesta căci este dezvoltat special pentru programe de slăbire şi remodelare corporală.

SlimLight 6.9 este un aparat profesional de slabit care imbina laserul soft cu Terapia LED si cu vacuum  pentru a asigura dublarea rezultatelor.

Cum actioneaza terapia cu laser soft in remodelare corporala

La nivelul  pielii: Aspiratia prin rulare-palpare imbunatateste fluiditatea in tesuturi, ajuta la prevenirea celulitei si la eliminarea ei chiar si in stadiile cele mai avansate.

La nivelul vascular – drenajul circuitului sanguin:Terapia prin aspiratie – rulare – palpare determina imbunatatirea intregului flux al circulatiei venoase si limfatice profunde.

La nivel de tesut  – sparge conglomeratele fibroase celulitice, oferindu-i tesutului mai multa elasticitate si ajutand la redefinirea corpului. Reface circulatia sanguina si elimina celulita.

Beneficii ale terapiei cu laser soft

Terapia cu laseru soft a devenit foarte cunoscut in industria beauty pentru beneficiile pe care le-a adus, intervenind in mecanismele de tratare a vergeturilor, cearcanelor, cicatricilor si semnelor lasate de acnee, riduri fine si in profunzime, dar si eficienta in afectiuni ale oaselor, articulatiilor, muschilor. De asemenea, este antiinflamator, anti-edem, analgezic, accelereaza regenerarea tesutului, cicatrizant si antibacterial.

Un excelent tratament anticelulitic care reda tesutului elasticitatea si il uniformizeaza

Rezultate in tratamente anticelulita

Terapia cu Laser soft penetreaza tesutul pana la o adancime de aproximativ 30-50 mm, determinand un puternic efect anticelulitic (ardere a grasimilor subcutanate). Celulita este complet eliminata, drenata pe cale naturala.

Terapia cu Laser soft Slim Light 6.9 aduce in mod natural echilibrul in tesutul adipos. Ea controleaza formarea celulitei la nivelul celulelor, reducand astfel aparitia celulitei pe piele.

Laser soft  actioneaza in profunzime la nivelul nervilor, vaselor limfatice, venelor, fibrelor musculare si a tendoanelor, stimuland imbunatatirea respiratiei celulare.

TERAPIE LED

Deşi Terapia LED  nu emite suficientă energie pentru a distruge celulita – produce suficientă energie pentru a stimula un răspuns de autovindecare din partea organismului. Aduce trei culori în tratamentele Slim Light:

ROŞU – biostimulant pentru circulaţia sângelui şi metabolism, pentru reactivarea rezervelor de energie ale organismului.

ALBASTRU – pentru echilibru spiritual, cu efect antiinflamator, antiseptic şi antipirect. Combate cu succes insomnia, stările de hiper-excitabilitate, alergiile şi acneea prin normalizarea producţiei de sebum, conferind pielii un rafinament aparte.

VERDE – pentru întărirea sistemului imunitar şi stimularea sistemului hormonal. Armonizează, regenerează şi relaxează. De asemenea diminuează ridurile şi cutele pielii.

Terapia cu vacuum si laser soft

Impreuna creeaza unul dintre cele mai puternice tratamente anticelulitice din cate exista. Depresologia (tehnica RULARE-PALPARE) duce la dublarea rezultatelor obtinute in mod normal prin terapia cu laser soft.

Rezultate prin terapia laser soft SlimLight 6.9

  • Eliminarea celulitei
  • Atenuarea vergeturilor
  • Activarea lipolizei
  • Cresterea drenajului limfatic
  • Imbunatatirea circulatia sangelui in vase si artere
  • Cresterea continutului de oxigen in sange
  • Accelerarea metabolismului celular
  • Stimularea productiei de colagen,
  • Lifting sani: creeaza un aspect ferm pentru sani si tesuturi, antistress si relaxant.