Terapia vacuum este unul dintre cele mai eficiente tratamente anticelulitice pentru toate gradele celulitei (de la gradul 1 pana la stadiul de macronoduli), prin care se reuseste spargerea si antrenarea celulelor grase care dau acel aspect de “coaja de portocala”.

Procedura consta intr-un masaj de tip aspiratie, in urma caruia este imbunatatit vizibil aspectul pielii atinse de celulita.  Astfel, se elimina stratul de grasime subcutanata, apa retinuta in tesuturi, precum si toxinele, favorizandu-se drenajul limfatic. Practic, terapia cu vacuum este un profund masaj al tesuturilor cutanate care disloca grasimile ce provoaca inestetica celulia si ajuta la eliminarea lor prin drenaj limfatic.

Efecte ale terapiei cu vacuum in remodelare corporala:

Restabileste fermitatea pielii si reduce pana la disparitie aspectul de coaja de portocala al pielii. Reduce retentia de apa prin impulsionarea circulatiei limfatice si venoase. La nivelul pielii, un tratament vacuum realizeaza o exfoliere delicata, restabilind luminozitatea naturala a pielii.

Terapia cu vacuum nu se limitează doar la arderea grăsimilor şi dislocarea lor, ci şi la scăderea considerabilă în centimetrii şi ameliorarea vergeturilor. Stimulează mecanismele naturale ale corpului în lupta împotriva celulitei, restabilind tonusul şi fermitatea pielii. De asemenea generează o impulsionare a circulaţiei limfatice ale cărei beneficii se traduc prin o reducere a retenţiei de apă şi o stare de bine de invidiat.

Aparatura vacuum

La salon Keiko SlimSpa din Bucuresti puteti efectua tratamente anticelulitice cu vacuum, dupa cum urmeaza:

Vacuum UltraFit

Eficacitate maxima anticelulitica se poate obtine cu terapia vacuum  UltraFit – un echipament de ultima generatie conceput pentru tratamente anticelulitice dar si faciale. Dupa prima saptamana de tratament anticelulitic deja se observa o uniformizare aspectului pielii si atenuare a celulitei. Procedura nu este deloc complicata si se efectueaza in conditii de maxima siguranta. Programele variate permit o adaptare la stadiul de celulita existent pentru a maximiza efectele vacuum-ului.

Vacuum si laser soft

Tratament anticelulitic puteti efectua si cu SlimLight – un echipament ultra-modern ce imbina vacuum cu cromoterapie  si laser soft  pentru tratamente cosmetice. Rezultate: tonifiere, atenuare celulita, atenuare vergeturi, detoxifierea organismului, eliminarea surplusului de grasime, remodelare corporala.

Alte aparate vacuum  la Keiko

Keiko SlimSpa va pune la dispozitie si tratamente anticelulitice cu Body-Tonic şi Dermasense – 2 echipamente de ultimă generaţie cu terapie vacuum şi vacuum cu nanoinfraroşii dedicate prioritar tratamentelor anticelulitice. Senzaţională este îmbinarea acţiunii tip masaj vacuum cu acţiunea detoxifianta generate de nano – infraroşu. Se observă o semnificativă dizolvare a nodulilor micro şi macro-celulitici.

Terapia vacuum in tratamente faciale

Terapia Vacuum actioneaza si la nivel facial pentru a decongestiona tesuturile. Efectul este puternic antirid atenuand liniile de expresie, cearcanele si aspectul mat provocat de imbatranire. Tenul devine mai rezistent si isi redobandeste rolul de sustinere. Prin terapia cu vacuum in tratamente faciale poti scapa de barbia dubla si de cearcane. Pe durata sedintei de vacuum se produce o delicata exfoliere a pielii, îndepărtându-se celulele moarte. Astfel, tenul rămâne catifelat şi luminos. Cu masaj vacuum se obtine lifting profund, slăbirea bărbiei duble, drenajul limfatic pentru ochii încercănaţi şi cu pungi.

Rezultate obtinute cu terapia vacuum:

 • Dizolvarea nodulilor celulitici
 • Atenuarea vergeturilor
 • Drenaj limfatic
 • Marire sani, lifting sani
 • Redarea luminozitatii tenului
 • Atenuare riduri
 • Eliminare cearcane

Contraindicatii pentru terapia cu vacuum:

 • Epilepsie
 • Boli cardiace
 • Femei insarcinate
 • Boli  de piele
 • Hipertiroidie